„Bilet în Culise”, la Jurnal TV
Social 18 octombrie 2024, 16:24 | 132

Jurnal TV își bucură telespectatorii cu lansarea unei noi emisiuni, „Bilet în Culise”. Realizată în parteneriat cu IREX și Ambasada Statelor Unite în Republica Moldova, emisiunea în limba rusă va oferi publicului acces exclusiv în culisele celor mai mari evenimente culturale, artistice și sportive din țară. Premiera va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 10:20.

Emisiunea „Bilet în Culise” va include zece ediții în care telespectatorii Jurnal TV vor putea să pătrundă în culisele instituțiilor culturale și să vadă ce se întâmplă în spatele unui eveniment. Obiectivele camerelor de luat vederi vor surprinde nu doar actorii sau artiștii, ci întreaga echipă care muncește din umbra reflectoarelor, spune coordonatoarea proiectului, Ana Danilescu.

ANA DANILESCU, coordonator de proiect: "Vom descoperi pentru prima dată oamenii din spatele acestor locuri emblematice din Republica Moldova unde se naște arta. Vom merge în culisele teatrului dramatic rus, Cehov. Vom afla povestea circului, a oamenilor care lucrează în acest edificiu, dar și cum se pregătește arena pentru un spectacol. Vom merge pe stadionul Zimbru și vom vedea cum se pregătește gazonul pentru un meci de fotbal."

Cu susținerea IREX și Ambasadei Statelor Unite la Chișinău, emisiunea „Bilet în Culise” va promova diversitatea și bogăția culturală a Republicii Moldova.

ANA DANILESCU, coordonator de proiect: "Este un proiect ambițios, dar ce este frumos că promovează cultura din Republica Moldova. Oricine se va regăsi în aceste episoade. Mulți văd ceea ce producem noi pe sticlă, dar puțin știu ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Iată, din acest motiv va fi și un episod dedicat echipei Jurnal TV, mai exact Revelionului din acest an."

Pregătiți-vă să descoperiți secretele din spatele cortinei și să interacționați mai profund cu lumea artistică și sportivă din Republica Moldova. Urmăriți emisiunea „Bilet în Culise” la Jurnal TV în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:20.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie