Candidații se întrec în promisiuni
Politic 25 septembrie 2024, 20:34 | 299

Aspiranții la fotoliul de președinte vin cu noi promisiuni. Ion Chicu a spus că va aduce oameni profesioniști în fruntea țării, Renato Usatîi a dat asigurări că Republica Moldova va fi mereu un stat neutru, iar Andrei Năstase a promis că va face o campanie transparentă și curată.

Într-un spot electoral publicat pe rețelele de socializare, Ion Chicu a promis că va aduce schimbări în mai multe domenii, inclusiv educție și sănătate.

ION CHICU, candidat pentru prezidențiale: "Vor fi schimbări dacă vom vota rațional și cu gânduri bune. Va fi bine dacă în fruntea țării vor fi profesioniști cu dorința de a păstra și dezvolta statul, cu grijă de economie, sănătate, educație, pensii, cu grijă de oameni. Vă rog să mai credeți. Trebuie doar să alegem corect."

Andrei Năstase s-a filmat alături de echipa sa și a invitat alegătorii să-i sprijine candidatura prin vot, dar și campania electorală.

ANDREI NĂSTASE, candidat pentru prezidențiale: "Puteți contribui la campania noastră, pe care o dorim transparentă, curată. Unul dintre angajamentele mele este impozit la cota zero pe venit. Cunoașteți asta și despre asta vom vorbi și în viitor."

Renato Usatîi a fost la Șoldănești, unde a vorbit cu mai mulți localnici. Acesta le-a promis oamenilor neutralitate și nu doar.

RENATO USATÎI, candidat pentru prezidențiale: "Eu vă promit că noi o să rămânem stat neutru. Eu nu vreau astăzi nicio armată pe teritoriul Republicii Moldova și o să am grijă ca pe cei pe care îi avem încetișor să le fac bagajul, să le fac un tranzit să se ducă înapoi, să stea lângă neamul și părinții lor."

Iar Irina Vlah s-a filmat pe fundalul Mănăstirii Ciuflea din Chișinău. Fostul bașcan le-a promis cetățenilor că va avea grijă de Mitropolia Moldovei.

IRINA VLAH, candidat pentru prezidențiale: "Devenind președinte voi suprima orice încercări de a sugera chiar interzicerea Mitropoliei Moldovei. Cei care despart societatea și seamănă ostilitate trebuie să plece. Iar noi, în pace și armonie, vom dezvolta țara noastră."

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 20 octombrie. Startul campaniei electorale a fost dat pe 20 septembrie.

Opinia ta contează. Comentează!