Natalia Morari s-a lansat astăzi oficial, drept candidat independent, în campania electorală pentru funcția de președinte
Politic 27 septembrie 2024, 19:53 | 180

Natalia Morari s-a lansat astăzi oficial, drept candidat independent, în campania electorală pentru funcția de președinte. Natalia Morari și-a prezentat programul său numit „Moldova Nouă”, pe care îl consideră un plan ambițios. Sloganul candidatului este „Schimbarea aici și acum”.

NATALIA MORARI, candidat independent: "Moldovenii care gândesc sunt capabili să construiască o țară - aceasta va fi misiunea supremă a mandatului meu. Mai devreme sau mai târziu va trebui să realizăm că trebuie să ne bazăm pe propriile forțe, trebuie să încetăm să credem în povești. A venit timpul să ne asumăm responsabilitatea."

Natalia Morari afirmă că programul său numit „Moldova Nouă” este un plan ambițios menit să aducă schimbări radicale și rapide. Cu ajutorul acestui program, ea își propune să transforme Republica Moldova și să o aducă la standardele unei națiuni europene moderne.

NATALIA MORARI, candidat independent: "Programul meu se numește „Moldova Nouă”. Dacă-l vom implementa 20,30 la sută, vom trăi la nivelul unei țări europene medii. Sunt reforme rapide, clare, bine gândite, care oferă un efect aproape imediat."

Potrivit candidatului Natalia Morari, pe 20 octombrie oamenii vor decide ce fel de președinte își doresc - un președinte-populist, un președinte-demagog sau un președinte-reformator, un președinte al schimbării.

NATALIA MORARI, candidat independent: "Voi fi președintele noii generații și nu voi ezita să vă spun adevărul. Nu voi avea „ai noștri” și „ai voștri”. Voi lucra pentru voi toți. Doar pentru voi și pentru nimeni altcineva. Nu am de gând să vă promit râuri de lapte și maluri din miere. Vă spun din start: gratuități nu vor exista. Va trebui să muncim foarte mult, dar rezultatul va fi palpabil și vizibil imediat."

Natalia Morari a mai declarat că în Republica Moldova nu pot exista pensii mari, salarii decente pentru profesori și medici fără întreprinderi profitabile, și o medicină de calitate fără o economie dezvoltată. Alegerile prezidențiale în Republica Moldova vor avea loc pe 20 octombrie. În buletinul de vot, Natalia Morari este pe locul 11.

Opinia ta contează. Comentează!