Londra s-a îmbrăcat în roz pentru premiera europeană a mult-așteptatului film "Barbie"
Monden 13 iulie 2023, 19:52 | 1163

Londra s-a îmbrăcat în roz pentru premiera europeană a mult-așteptatului film "Barbie". Vedetele din peliculă au defilat pe covorul roz înainte de lansarea lui în cinematografe, scrie AFP. Actorii principali, Margot Robbie si Ryan Gosling, interpretează rolurile lui Barbie și Ken, alături de alte staruri, care au acceptat provocarea în lumea "Barbieland".

Fanii au îmbrăcat cele mai bune, și asemănătoare cu păpușile Barbie ținute, în timp ce au stat la coadă în așteptarea vedetelor. Filmul spune istoria păpușii blonde, care trăiește într-o lume de vis înainte de a călători în viața reală din Los Angeles.

GRETA GERWIG, director: "Sincer, nu îmi vine să cred că am fost lăsați să facem acest film. Ni s-a permis să avem libertate de creație cu brandurile Barbie, atât de adorate."

SIMU LIU, actor în filmul Barbie: "Ceea ce apreciez la viziunea Gretei e că e foarte onestă. Nu se sfiește de unele critici aduse păpușii Barbie, unele dintre care foarte valide, legate de imaginea corpului, diversitate. Cred că marca unor regizori puternici este atunci, când ei sunt în stare să nu evite conversații dificile și să facă un film, să spună o poveste, care este nuanțată și onestă."

MARGOT ROBBIE, actrița din rolul principal în "Barbie": "Trebuie să vezi acest film, pentru a înțelege cu adevărat cât de multe are el de oferit. Are atât de multă bucurie și e hilar. Este foarte deștept! Are multe de spus. Este o plimbare nebună. Vizual, este spectaculos. Este cu adevărat unic. Nu mă pot gândi la niciun alt film, care este ca acesta."

Iar actorul Ryan Gosling, care îl interpretează pe Ken, spune că a jucat în acest film pentru fiicele sale.

RYAN GOSLING, actorul din rolul principal în "Barbie": "Toate lucrurile legate de Barbie au venit în casa mea în același timp - Barbie, păpușa, și ”Barbie”, filmul. A fost ceva de genul unei ”avalanșe Barbie”!"

Premiera în cinematografe a filmului "Barbie" va avea loc pe 21 iulie. Filmul este regizat de Greta Gerwig, în care celebra păpușă prinde viață. Barbie este exilată din "Barbieland" din cauza că nu mai este o păpușă atât de perfectă, iar aceasta pornește către lumea populată de oameni adevărați în căutarea fericirii adevărate.

Opinia ta contează. Comentează!