La secțiile de votare s-au prezentat și președintele Parlamentului, Igor Grosu, premierul Dorin Recean și edilul capitalei Ion Ceban
Politic 20 octombrie 2024, 20:12 | 579

La secțiile de votare s-au prezentat și președintele Parlamentului, Igor Grosu, premierul Dorin Recean, primarul municipiului Chișinău Ion Ceban, dar și fostul președinte Igor Dodon. Aceștia au venit însoțiți de membrii familiei, iar după exercitarea dreptului constituțional au făcut declarații pentru presă.

IGOR GROSU, președintele Parlamentului: "Am votat pentru ceea ce am pledat toți anii ăștia. Pentru ca Republica Moldova, cetățenii noștri să trăiască într-un spațiu al păcii, prosperității acolo unde viața omului are valoare, unde drepturile sunt respectate în acel spațiu valoric din care am făcut parte totdeauna."

DORIN RECEAN, premier: "Am votat ca noi să avem o țară puternică, dezvoltată și anume ca Republica Moldova să iasă învingătoare. Noi ne-am mobilizat ca națiune ca să demonstrăm care este opțiunea noastră de dezvoltare și că noi, cu toții vrem ca țara nostră să fie una pașnică și prosperă."

ION CEBAN, primarul capitalei: "Eu am votat pentru prezentul și viitorul copiilor noștri, a tuturor care sunt aici în țară și peste hotare. Am votat ca cetățenii de la sud la nord, de aici din centru, cei care sunt plecați temporar sau pentru totdeauna din Republica Moldova, ca toți să avem un trai mai bun, salarii decente, venituri care să poată permite să trăiască acasă în confortabil. "

IGOR DODON, fost președinte al Republicii Moldova: "-Am votat pentru dreptate, pentru o persoană care va putea asigura dreptate pentru toți. -De ce nu ați candidat? -Da, sondajele arătau ca ar fi trebuit să candidez. Așa insista multă lume. Dar eu am decis că trebuie să înaintăm un candidat care ar putea fi susținut în turul doi și de alte forțe de opoziție. "

Opinia ta contează. Comentează!