Trei formațiuni politice îi îndeamnă pe cetățeni să voteze opțiunea „DA” la referendumul constituțional
Politic 4 octombrie 2024, 19:58 | 133

Trei formațiuni politice îi îndeamnă pe cetățeni să voteze opțiunea „Da” la referendumul constituțional. „Uniunea Europeană înseamnă securitate și stabilitate”, spun reprezentanții partidelor, care vor să-i convingă pe oameni să aleagă calea europeană.

ANDREI DUMBRĂVEANU, președintele Consiliului Național al Partidului Verde Ecologist:"Haideți să ne unim toți în jurul celor care spun DA! DA- integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană. DA- unei vieți noi! DA-pentru copiii noștri care au venit acasă și care nu pleacă de acasă, și care vor să trăiască aici în pace, securitate, în voie și înțelegere cu toată lumea."

Își îndeamnă alegătorii să fie pentru opțiunea „Da” și Partidul „Mișcarea Respect Moldova”.

ANUNȚUL PARTIDULUI „MIȘCAREA RESPECT MOLDOVA”: "Eugeniu Nichiforciuc a amintit că Mişcarea Respect Moldova s-a înregistrat în calitate de participant la referendumul constituțional din 20 octombrie cu opțiunea „DA”, privind integrarea europeană a Republicii Moldova. El a venit cu un apel către membrii formațiunii din Drochia să se implice activ în promovarea referendumului, menționând că pe această cale formațiunea își va proba încă odată vocația europeană."

Și membrii Partidului „Alianța pentru Unirea Românilor” îi îndeamnă pe simpatizanții săi să participe la referendum și să aplice ștampila de vot pe cuvântul „Da".

ANUNȚUL PARTIDULUI „ALIANȚA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR”: "Astfel va fi susținută modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană și ne vom asigura că parcursul european nu va fi periclitat în cazul în care la guvernare vor ajunge forțele pro-ruse."

În total, 15 partide s-au înregistrat pentru a participa la campania electorală privind referendumul constituțional din 20 octombrie.

Opinia ta contează. Comentează!