Susținătorii blocului „Pobeda/Victorie”, afiliat fugarului Ilan Șor, ar fi îndemnați să voteze pe 20 octombrie pentru Furtună
Politic 3 octombrie 2024, 19:57 | 123

Susținătorii blocului politic „Victorie/Pobeda”, afiliat fugarului Ilan Șor, sunt îndemnați să voteze pe 20 octombrie pentru Victoria Furtună, candidat independent. Reporterii de la Deschide.md au intrat în posesia unei înregistrări audio, unde se presupune că liderul organizației teritoriale Dondușeni a partidului „Șansă”, Cristina Crudu, le spune oamenilor cine este candidatul, pe care trebuie să-l aleagă. Cristina Crudu ar fi anunțat că dacă Victoria Furtună va fi exclusă din cursă, gruparea „Șor” are alți candidați de rezervă.

Contactată de reporterii Deschide.MD, Cristina Crudu, a negat informația că i-ar fi îndemnat pe locuitori să o voteze pe Victoria Furtună. Întrebată pe cine va susține blocul „Victorie/Pobeda” la alegerile prezidențiale, aceasta a declarat că nu este vreo candidatură.

Președintele Partidului „Șansă”, Alexei Lungu, afiliat oligarhului fugar Ilan Șor, ne-a declarat că nu comentează acest caz.

Opinia ta contează. Comentează!