Detalii despre omorul din Brăila
Social 10 septembrie 2024, 20:17 | 172

Apar noi detalii în ancheta uciderii doctoriței din Republica Moldova, care a fost înjunghhiată la mijlocul lunii iulie în cabinetul ei stomatologic din Brăila. Bărbatul acuzat că a ucis dentista este urmărit penal atât pentru omor calificat, cât și pentru tâlhărie. Procurorii spun că el a folosit telefonul victimei și cardul de credit pentru a scoate trei sume mari de bani.

Ancheta în cazul uciderii doctoriței stomatolog din Brăila se apropie de final, la aproape două luni de la crimă. Potrivit Digi24, care citează detalii din dosar, atacatorul aflat acum în arest preventiv i-ar fi luat viața femeii pentru a o tâlhări.

Telefonul femeii nu a fost găsit, dar probele arată că bărbatul i-a furat doctoriței și cardul bancar de pe care a extras de trei ori sume mari de bani de la mai multe bancomate. Inculpatul va fi trimis în judecată nu doar pentru omor calificat, ci și pentru tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Individul nu-și recunoaște fapta.

Femeia de 41 de ani din Republica Moldova avea un cabinet stomatologic la Brăila, acolo unde-şi desfăşura activitatea. Marți seara, pe 16 iulie, membrii familiei au devenit îngrijorați după ce aceasta nu a mai ajuns acasă. Soțul femeii a mers imediat la cabinet. Acesta şi-a găsit soţia fără suflare, cu multiple lovituri de cuţit în zona gâtului. Au fost chemate ambulanța și poliția. Medicii au constatat decesul femeii.

Opinia ta contează. Comentează!