Un tânăr a murit după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un pilon
Social 16 septembrie 2024, 20:04 | 155

Un tânăr a murit după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un pilon. Nenorocirea s-a întâmplat după miezul nopții. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un accident violent s-a produs în dimineața zilei de luni, pe Șoseaua Muncești din Chișinău. Potrivit poliției, un bărbat de 57 de ani, șoferul unui camion, a pierdut controlul mașinii și s-a lovit puternic într-un pilon din beton care susține firele electrice. Oamenii legii spun că accidentul s-a soldat cu pagube materiale. Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Un șofer de troleibuz a fost luat pe sus de un autoturism în timp ce omul reconecta barele transportului. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Responsabilii de la Regia Transport Electric ne-au precizat că incidentul s-au produs duminică, 15 septembrie, în jurul orei 15:00. Conducătorul troleibuzului nu a suferit traumatisme și se află în continuare la locul de muncă. În momentul în care a conectat manual barele, acesta purta vesta reflectorizantă, respectând măsurile de siguranță.

Un accident cu final tragic s-a produs pe Șoseaua Muncești luni dimineața, în jurul orei 03:00. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un pilon. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Opinia ta contează. Comentează!