Doi frați au fost reținuți pentru că gestionau o fabrică de țigări fără autorizație
Social 18 septembrie 2024, 15:53 | 116

Un bărbat originar din Turcia a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit într-un copac. Nenorocirea s-a întâmplat în raionul Cantemir. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Doi frați, de 39 și, respectiv, 48 de ani, din Bălți, au fost reținuți pentru că gestionau o fabrică de țigări fără autorizație. În timpul perchezițiilor au fost găsite un dispozitiv de fabricare a țigărilor, peste 300 de mii de tuburi goale cartonate, șapte saci cu tutun pentru fabricarea țigărilor, peste 300 de litri de alcool și masă vegetală cu miros specific. Toate obiectele sechestrate ar costa aproape jumătate de milion de lei. Acțiunile de urmărire penală continuă, timp în care persoanele beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Un bărbat de 33 de ani a rămas cu o mână blocat într-un aparat de prelucrare a crupelor. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de 17 septembrie pe strada Uzinelor din Chișinău. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Un bărbat originar din Turcia, de 46 de ani, și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit într-un copac. Tragedia s-a produs marți aproape de miezul nopții, în apropiere de satele Leca și Antonești, raionul Cantemir. Potrivit informațiilor, impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a rămas blocat în interiorul mașinii și a decedat pe loc. Poliția investighează circumstanțele exacte ale accidentului.

Opinia ta contează. Comentează!