O femeie de 58 ani din Chișinău a murit într-un incendiu care a izbucnit într-un apartament de pe strada Vadul lui Vodă
Social 11 octombrie 2024, 15:48 | 137

O femeie de 58 de ani a murit într-un incendiu care a izbucnit într-un apartament din capitală, pe strada Vadul lui Vodă. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, victima s-ar fi intoxicat cu fum. Din fericire, alte două persoane au fost salvate de pompieri.

Un accident cu implicarea a două unități de transport s-a produs în dimineața zilei, în apropiere de satul Bilicenii Noi din raionul Sângerei. Potrivit Poliției, coliziunea a avut loc la ora șase. Din fericire, victime nu s-au înregistrat, însă autocamionul și microbuzul care s-au ciocnit au fost grav avariate. Oamenii legii stabilesc cauzele exacte ale producerii accidentului.

Doi bărbați de 37 și 38 ani din Cahul au fost percheziționați de oamenii legii, fiind bănuiți de deținerea ilegală a armelor și munițiilor, precum și a altor obiecte folosite la acțiuni de braconaj. Astfel, polițiștii au depistat și ridicat 139 de cartușe de calibrul 12 milimetri, 111 cartușe de calibrul 16 milimetri, două arme pneumatice și trei arme lungi cu țeava lisă, toate deținute ilegal. Munițiile erau adaptate și folosite de către suspecți pentru vânătoarea animalelor sălbatice, în lipsa autorizației corespunzătoare și în perioada interzisă, pe timp de noapte. Aceștia riscă închisoare de la trei la șapte ani.

O femeie de 58 de ani din Chișinău și-a pierdut viața, după ce s-ar fi intoxicat cu fum. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cadavrul femeii a fost găsit de pompieri după miezul nopții, când aceștia au intervenit să stingă un incendiu izbucnit într-un apartament din capitală.

LILIANA PUȘCAȘU, ofițer de presă al IGSU: "Salvatorii și pompierii din Chișinău au fost alertați la miezul nopții pentru lichidarea unui incendiu pe strada Vadul lui Vodă. La fața locului au fost îndreptate cinci echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație, aceștia au stabilit că o încăpere este cuprinsă de flăcări. Este vorba de un apartament cu o suprafață de 50 de metri pătrați."

Potrivit IGSU, în procesul de intervenție a pompierilor au fost evacuați doi bărbați de 35 și 40 de ani. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Opinia ta contează. Comentează!