A ajuns cu autospeciala în stâlp
Social 9 septembrie 2024, 20:42 | 179

Accident rutier în comuna Budești, unde s-au ciocnit două automobile. O femeie a fost rănită. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Poliția l-a reținut pe un tânăr de 27 de ani, care ar fi convins două tinere să presteze servicii sexuale pe internet. Ulterior, acesta publica imaginile pe platformele online. Clienții puteau privi filmările în baza achitării unor plăți. Potrivit anchetei, individul ar fi acționat ilegal începând cu anul 2022. Prima din tinere, care acum are 25 de ani, ar fi fost convinsă de către acesta după o relație amoroasă de circa o lună, iar pe a doua tânără, de 23 de ani, o cunoștea din trecut. Investigațiile continuă, timp în care persoana beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

O mașină de gunoi a ajuns într-un stâlp, pe strada Petru Ungureanu din Capitală. Autospeciala s-a ciocnit cu un automobil. Accidentul s-a produs luni dimineață în jurul orei 09:00. În urma impactului, camionul a derapat de pe traseu. Pe rețelele sociale, unii martori susțin că accidentul s-a produs după ce șoferului autospecialei i s-a făcut rău în timpul deplasării și a pierdut controlul mașinii. Nicio persoană nu a avut de suferit. A fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Amintim că un accident cu implicarea unei autospeciale a avut loc și la începutul lunii august. Atunci, un camion era cât pe ce să cadă de pe podul din strada Ismail.

O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident luni, 9 septembrie, în comuna Budești. Potrivit polițiștilor, au fost implicate două autoturisme. Deocamdată nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea accidentului. Potrivit ofițerului de presă a Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Opinia ta contează. Comentează!