Toți candidați pentru funcția de președinte și-au exercitat dreptul constituțional
Politic 20 octombrie 2024, 20:03 | 536

Toți candidații pentru funcția de președinte și-au exercitat dreptul constituțional. Aceștia au mers astăzi la urne în prima jumătate a zilei.

VASILE TARLEV, candidat Partidul pentru Viitorul Moldovei: "Nu știu pentru cine a votat soția, dar eu am votat pentru viitorul Moldovei, un viitor mai bun, mai bun, mai prosper, fericit, pentru stabilitate, pentru succes."

ALEXNADR STOIANOGLO, candidat PSRM: "Am votat pentru o Moldovă pașnică, modernă, prosperă. Moldova are nevoie de o altă guvernare. Moldova are nevoie de respectarea cetățenilor, oamenilor noștri, indiferent de etnie, vârstă, viziune politică, religie."

ANDREI NĂSTASE, candidat independent: "Am votat întâi de toate pentru un viitor mai bun pentru țara noastră, pentru Moldova, pentru oamenii săi. Am votat pentru o țară în care o să avem ordine, dreptate, bunăstare. Am votat pentru un președinte capabil, curajos, competent astfel ca să combată corupția."

ION CHICU, candidat PDCM: "Eu am votat pentru statul nostru, să rămână și să se dezvolte. Am votat inclusiv și în mod special să avem presă independentă, astfel în cât cetățenii atunci când ajung la alegeri să poată alege rațional și asumat."

TUDOR ULIANOVSCHI, candidat independent: "Astăzi am votat pentru viitorul Republicii Moldova, pentru un viitor prosper, pentru o Moldovă unde există o stare de normalitate, de înțelegere, de unitate și dorință de a ne dezvolta împreună."

OCTAVIAN ȚÎCU, candidat blocul „Împreună”: "Și prin acest referendum consilidăm odată în plus parcursul nostru de integrare europeană, arătăm partenerilor noștri europeni că suntem europeni, arătăm României care ne-a susținut întotdeauna, arătăm Ucrainei care rezistă pe front împotriva invaziei ruse și arătăm Rusiei că noi nu putem fi luați cu vot."

RENATO USATÎI, candidat „Partidul Nostru”: "Astăzi am votat în așa fel ca pentru patru ani, cetățenii să nu mai vree vro schimbare. Am votat pentru ca Republica Moldova să aibă un om care răspunde pentru tot și cel mai important lucru face tot ce este necesar pentru cetățeni."

VICTORIA FURTUNĂ, candidat independent: "Pentru o Moldovă furtunoasă, pentru o Moldovă, care are relații bune cu toate țările lumii. Am votat pentru noi, poporul. Am votat pentru a restabili istoria țării noastre." MAIA SANDU, candidat PAS: "Eu am votat anume pentru că moldovenii trebuie să își determine soarta, nu alții, nu banii murdari, nu minciunile ci voința poporului. Eu am votat pentru ca Moldova să se poate să se dezvolte în pace și libertate."

NATALIA MORARI, candidat independent: "Eu am votat pentru o schimbare pe care o merită fiecare cetățean al Republicii Moldova, fiecare care trăiește în Republica Moldova sau este plecat din țara noastră pentru mai mulți ani, pentru că noi toți am meritat această schimbare."

IRINA VLAH, candidat independent: "Am votat pentru o Moldovă pașnică, neutră, am votat pentru o Moldovă de unde oamenii nu pleacă, am votat pentru o Moldovă unde societatea trăiește în armonie și unitate, am votat pentru un președinte care are grijă de oameni."

Opinia ta contează. Comentează!