Trei bărbați au fost reținuți, fiind suspectați de punerea în circulație a drogurilor de circa 1 milion 500 de mii de lei
Social 4 octombrie 2024, 19:14 | 93

Carambol într-un sector al Chișinăului! O persoană a fost rănită. Poliția stabilește toate circumstanțele.

Trei bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa un milion 500 de mii de lei. Indivizii sunt originari din orașul Durlești și au vârste cuprinse între 25 și 45 de ani. Oamenii legii au descins cu percheziții la domiciliile acestora, unde au găsit un kilogram și jumătate de mefedronă și 85 de grame de hașiș, distribuite în pachețele. Indivizii riscă până la 15 ani de închisoare.

Membrul unui grup infracțional specializat în contrabandă cu mașini de lux aduse din Franța, Italia și Olanda a fost reținut și plasat în arest preventiv pentru 20 de zile. Bănuitul este din Chișinău și are 44 de ani. În timpul perchezițiilor a fost găsit un Mercedes Vito și peste 14 mii 500 euro. Poliția presupune că banii au fost obținuți în urma faptelor de contrabandă. Urmează ca oamenii legii să cerceteze și alte probe - acte pentru mijloace de transport, telefoane mobile, dispozitive de sustragere a vehiculelor și echipamente de bruiere a sistemelor. Investigațiile continuă, inclusiv în privința altor trei bărbați, care au intrat în vizorul oamenilor legii în iulie 2024.

Patru automobile și un troleibuz au fost implicate într-un accident, joi seara, în Chișinău. O persoană a suferit traumatisme. Ofițerul de presă al Poliției Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat pentru Jurnal TV că accidentul a avut loc aproape de ora 20:00, la intersecția bulevardului Decebal și Șoseaua Muncești. Au fost implicate patru automobile și un troleibuz. „S-a ales cu traumatisme pasagerul unui autoturism. Persoana a fost preluată la scurt timp de o ambulanță”, a precizat sursa citată. Oamenii legii urmează să afle cine se face vinovat de acest accident.

Opinia ta contează. Comentează!