Jurnalul orei 15, 12 Septembrie
Jurnalul orei 15:00 12 septembrie 2024, 16:17 | 802

Prezentat de Călin Jocovschi

Un șofer, care a urcat beat la volan, riscă acum o amendă de până la 125 de mii de lei sau închisoare, până la trei ani. Potrivit poliției, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, fiind primul cetățean, în privința căruia este aplicat noul Cod penal, care se referă la conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Băiatul de doi ani care a căzut ieri în tunelul unui ascensor din orașul Ungheni se află în secția reanimare a Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Copilul a fost transferat de la spitalul din Ungheni la instituția medicală din capitală în stare extrem de gravă, cu multiple fracturi. Medicii luptă pentru viața lui. Între timp, locatarii blocului cu pricina au povestit că liftul respectiv le-a mai dat bătăi de cap, iar primarul municipiului Ungheni a prezentat detalii privind circumstanțele nenorocirii.

Peste 60 de salvatori și pompieri au intervenit la stingerea flăcărilor la un depozit din Bălți, care a luat foc noaptea trecută. A fost afectată o suprafață de aproximativ 900 metri pătrați. Victime nu au fost înregistrate. Cauza incendiului nu este cunoscută, deocamdată.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie