Jurnalul orei 15, 3 Septembrie
Jurnalul orei 15:00 3 septembrie 2024, 16:03 | 1565

Prezentat de Vasile Luchianu

Două persoane, bănuite de complicitate la asasinarea cetățeanului turc la o terasă din sectorul Râșcani al capitalei, au fost reținute. Unul dintre suspecți a fost prins în Marea Britanie, iar celălalt a fost reținut în Republica Moldova. Despre aceasta au anunțat astăzi șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, și șeful interimar al PCCOCS, Victor Furtună. Cât despre asasinul care a apăsat pe trăgaci, acesta a reușit să fugă din Republica Moldova chiar în ziua omorului cu un microbuz de pe linia Chișinău - Iași. Ultima dată, ucigașul a fot văzut în orașul Bergamo din Italia.

Trei prim-miniștri europeni vin în perioada următoare în Republica Moldova. Este vorba despre șefii de guvern ai Poloniei, Greciei și Luxemburgului.

Mașini de lux, imobile, terenuri și afaceri bănoase. Cu asta se pot lăuda mai bine de jumătate dintre președinții de raion din Republica Moldova. În declarațiile de avere ale acestora au fost indicate proprietăți și venituri care depășesc numere cu șase zerouri. Cine sunt cei mai bogați președinți de raion, au aflat reporterii într-o investigațe „CU SENS”.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie