Jurnalul orei 15, 29 August
Jurnalul orei 15:00 29 august 2024, 18:36 | 834

Prezentat de Călin Jucovschi

Mai mulți copaci au fost doborâți de rafale, iar unele mașini au fost afectate de crengile căzute aseară în Chișinău. Responsabilii de la Spații Verzi spun că au intervenit în mai multe curți din sectoarele Centru și Botanica. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

41 de ambulanțe noi au fost transmise astăzi substațiilor de asistență medicală urgentă din capitală și din alte localități ale Republicii Moldova. Este primă tranșă din lotul de 62 de autosanitare achiziționate de Ministerul Sănătății în cadrul unui proiect finanțat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Costul acestora se ridică la 3,5 milioane de euro.

Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii va renunța la penalitățile de întârziere în cazul fermierilor care au restanțe la plata ratelor în 2024 din cauza calamităților naturale. Fermierii trebuie să prezinte un aviz care justifică neexecutarea obligațiilor contractuale, eliberat de Camera de Comerț și Industrie. Măsurile au fost prezentate miercuri de ministrul de resort, Vladimir Bolea.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie