Mai multe morminte din cimitirul satului Moara de Piatră, raionul Drochia, au fost vandalizate pe timp de noapte
Social 16 septembrie 2024, 20:05 | 1211

Mai multe morminte din cimitirul satului Moara de Piatră, raionul Drochia, au fost vandalizate noaptea trecută. Crucile au fost smulse și aruncate la nimereală. Localnicii sunt indignați cele întâmplate, însă autoritățile locale dau asigurări că vor interveni pentru înlăturarea pagubelor. Poliția investighează cazul.

Autoritățile locale vor contribui la repararea prejudiciului adus comunității, a declarat primarul satului Moara de Piatră, Valentina Bejenaru, pentru reporterul TV Nord.

VALENTINA BEJENARU, primara satului Moara de Piatră: "Noi vom ajuta la ceea ce ține de identificarea mormintelor, deoarece acolo crucile au fost aruncate de pe morminte. Cu rudele vom aduce în ordine mormintele. Eu nu cred că ceea ce s-a întâmplat putea fi urmările acțiunilor unei persoane sănătoase mintal sau care nu ar fi fost sub acțiunea alcoolului, într-o stare foarte avansată sau a drogurilor. Eu spun aceste lucruri și mă iau fiorii, dar de la o persoană sănătoasă, nu te poți aștepta la așa acțiuni."

Cimitirul din satul Moara de Piatră ar fi fost vandalizat de un grup de minori din localitate, relatează TV-Nord. Poliția investighează cazul.

Opinia ta contează. Comentează!