Trei copii au decedat, după ce s-au pomenit sub gheața unui lac, al patrulea băiat ste în stare gravă la spital
Externe 12 decembrie 2022, 17:43 | 1175

Patru copii în stop cardiac au fost spitalizaţi în stare critică după ce au căzut într-un lac îngheţat din vestul Angliei. Trei au decedat, iar al patrulea se află în stare gravă. A nins abundent duminică în Marea Britanie. Aeroporturile au fost închise, iar liniile de cale ferată - blocate.

AIDAN MCGIVERN, meteorogist: "Vremea este insuportabilă din cauza vânturilor. În toamnă am avut vânt vestic sau sud-vestic, iar asta a adus vreme blândă, cu vânt. Acum, vânturile au început să vină brusc din nord și în această perioadă a anului sunt reci."

Trei copii au decedat, după ce s-au pomenit sub gheața unui lac. Al patrulea băiat, în vârstă de 6 ani, este în stare gravă la spital.

RICHARD STANTON, comandant în cadrul departamentului de pompieri, West Midlands: "Salvatorii noștri au ajuns și au inspectat locul unde se aflau băieții și au acționat prompt pentru a lua sub control situația. Când au venit pompierii, în apă se aflau polițiști, dar și alți oameni, care încercau să salveze copiii."

Timpul nefavorabil i-au dat mari bătăi de cap și șoferilor, care au rămas blocați în trafic.

MARK RITCHIE, șofer: "Sunt blocat pe loc de trei ore deja. Este îngrijorător. Suntem neputincioși când e vorba de vreme extremă. E atât de rău!

Regatul Unit se confruntă de vineri cu un important val de frig, cu temperaturi negative aproape în toată ţara şi zăpadă abundentă pe alocuri, scrie Agepres.

Opinia ta contează. Comentează!