În SUA a dispărut o copilă de 11 ani, a cărei mamă este originară din Republica Moldova
Externe 19 decembrie 2022, 19:54 | 752

Caz șocant peste ocean! A dispărut fără urmă o copilă de 11 ani, a cărei mamă este originară din Republica Moldova. Nici mama fetei, nici tatăl ei vitreg, un american, nu au anunțat poliția aproape patru. săptămâni! Cei doi au fost arestați, iar Biroul Federal de Investigații încearcă să-i dea de urma copilei, scrie presa din Statele Unite. Atitudinea celor doi părinți a stârnit un val de revoltă și suspiciuni.

Dispariția fetei a fost raportată pe 15 decembrie, de către reprezentanții de la Bailey Middle School din Carolina de Nord, instituția unde Mădălina își face studiile. Poliția a anunțat că mama fetei, Diana Cojocari, de 37 de ani, și tatăl ei vitreg, un bărbat de 60 de ani, au fost arestați pentru că nu au anunțat forțele de ordine despre dispariția copilei, scrie CNN.

Mădălina, copila dispărută, a fost văzută ultima oară la casa ei din orașul Cornelius, pe 23 noiembrie. Agenții federali au scotocit toată casa, unde locuiesc cei doi soți, și au făcut săpături în curte.

SYDNEY CAPS, vecină: "A dispărut în noiembrie, dar s-a raportat abia acum. Ciudat. Cele 24 de ore după dispariție sunt cruciale pentru dovezi, dar acum este mai complicat. Sunt sigură că agenții FBI au avut un motiv să sape în curte. Eu sper ca ea să fie bine."

Autoritățile le-au stabilit părinților Mădălinei o cauțiune de 100 de mii de dolari. Poliția face apel public pentru găsirea fetei.

JENNIFER THOMPSON, căpitan, Poliția din Cornelius: "Încurajăm comunitatea, dacă are orice informații cu privire la locul în care se află Mădălina, să ne anunțe. Să intre pe rețelele sociale! Să îi facă povestea cunoscută!"

Pe rețelele de socializare, oamenii remarcă locuința celor doi, care este foarte aproape de un râu și de o pădure, dar și faptul că mama fetei are o vânătaie pe față în poza de la poliție. Pe Facebook, fotografia Mădălinei a fost distribuită de mii de ori, iar oamenii au făcut grupuri de organizare a căutărilor.

Opinia ta contează. Comentează!