Petru Bondari a fost declarat învingător al concursului pentru funcția de director general la întreprinderea Metalferos
Social 14 octombrie 2024, 20:04 | 285

Petru Bondari a fost declarat învingător al concursului pentru funcția de director general la întreprinderea Metalferos, după aproximativ un an de interimat. Anunțul a fost făcut de Agenția Proprietății Publice. Bondari este fost lider al organizației teritoriale Dubăsari a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit unui comunicat emis de Agenția Proprietății Publice, decizia a fost luată de o Comisie de selectare a candidatului pentru funcția de director general al Metalferos, în cadrul unui concurs la care au candidat la prima etapă trei persoane. La a doua etapă a interviului a rămas doar Petru Bondari.

În conformitate cu Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al Societății pe Acțiuni „Metalferos”, aprobat prin decizia Consiliului societății din 18 iulie 2024, Petru Bondari este declarat învingător al concursului pentru funcția de director general.

În toamna anului trecut, Petru Bondari a fost numit director general interimar la Metalferos, fără anunțuri publice și fără publicarea unor comunicate din partea Agenției Proprietății Publice.

Anterior, Roman Cojuhari, directorul general al APP, a dat asigurări că sub conducerea lui Bondari, în anul 2024, se așteaptă ca la această întreprindere lucrurile să se îmbunătățească.

Potrivit declarației de avere, Petru Bondari deține pachetul integral de acțiuni la compania Activis-Team Building SRL și câte 50% din companiile Bond-Cons SRL, și, respectiv, Agrobond-Grup SRL.

Bondari este fost lider al organizației teritoriale Dubăsari a Partidului Acțiune și Solidaritate și fost consilier raional Dubăsari.

Opinia ta contează. Comentează!