Prințul William al Marii Britanii ar fi întrerupt legătura cu fratele său, prințul Harry
Externe 19 decembrie 2022, 21:16 | 557

Prințul William al Marii Britanii ar fi întrerupt legătura cu fratele său, prințul Harry. Acesta din urmă a spus în cel mai recent documentar, realizat de NETFLIX, că fratele său ar fi țipat la el, când a aflat că renunță la îndatoririle regale, scrie presa străină.

Publicația Insider scrie că William nu va mai încerca să ia legătura cu Harry. De partea cealaltă, Harry și Meghan cer o întâlnire cu familia regală și vor ca aceștia să recunoască greșelile făcute față de ei. Se întâmplă după ce NETFLIX a lansat un documentar despre prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex. Cei doi au povestit cum s-a rupt relația lor cu familia regală britanică.

Harry a dezvăluit, în ultimele episoade ale controversatului documentar de pe Netflix, cum William, acum prinț moștenitor, a urlat la el la o reuniune oficială.

HARRY, duce de Sussex: "A fost îngrozitor să-l aud pe fratele meu cum urlă la mine, iar tatăl meu spunea lucruri, care pur și simplu nu erau adevărate! Iar bunica stătea liniștită și asculta."

În documentar, Harry spune că Meghan a pierdut sarcină din cauza presei, în special, a publicației The Daily Mail, care a făcut publică o corespondență dintre Meghan Markle și tatăl ei. Ulterior, Meghan a dat publicația în judecată și a câștigat procesul.

HARRY, duce de Sussex: "Stresul la care era supusă, lipsa somnului și termenul mic al sarcinii. Pot să spun, din ceea ce am văzut, că această pierdere a sarcinii a fost cauzată de ceea ce au încercat ei să-i facă."

În același documentar, Meghan spune că a trecut printr-o depresie severă și chiar avea gânduri să se sinucidă, din cauza atacurilor mass-media și din cauza faptului că nu era deloc protejată de familia regală.

MEGHAN MARKLE, ducesă de Sussex: "Mă gândeam că toate acestea ar înceta, dacă eu nu aș fi aici. Și acesta este cel mai înfricoșător lucru."

Palatul Kensington, care îl reprezintă pe William, a refuzat să comenteze aceste informații. Nici purtătorii de cuvânt ai lui Harry și Meghan nu au oferit un răspuns, scrie Digi24, citând Insider.

Opinia ta contează. Comentează!