Un copil de doi ani a fost rănit cu un topor în timp ce se juca cu sora sa de șapte ani
Social 14 octombrie 2024, 20:04 | 89

Un copil de doi ani a fost rănit cu un topor în timp ce se juca cu sora sa de șapte ani. Băiatul a fost transportat la spital.

90 de pachete de țigări, ascunse într-un automobil, au fost depistate la Vama Costești. Potrivit polițiștilor de frontieră, cazul a fost înregistrat vineri, 11 octombrie, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Șoferul, un bărbat de 47 ani, a declarat că nu transportă bunuri ce necesită a fi prezentate controlului vamal, dar vameșii au găsit 90 pachete de țigări, în care erau 1800 de țigarete, marcate cu timbru de acciză al Republicii Moldova. Marfa urma să ajungă ilicit pe teritoriul Uniunii Europene.

O tânără de 27 de ani care urma să ajungă cu avionul la Veneția a raportat polițiștilor de frontieră de pe teritoriul Aeroportului Chișinău că i-au fost sustrase geanta personală și documentele. În urma măsurilor operative întreprinse de autorități, persoana suspectată a fost identificată. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 62 de ani. Bărbatul, care era pe cale de a părăsi teritoriul Republicii Moldova, a fost scos din avion în zona destinată controlului de linia a doua pentru verificări suplimentare. În timpul controlului, polițiștii de frontieră au descoperit geanta personală a tinerei, precum și două documente falsificate: un act de identitate și un permis de conducere, ambele presupus a fi emise de autoritățile române.

Un copil de doi ani a fost rănit cu un topor în timp ce se juca cu sora sa de șapte ani. Incidentul s-a produs în satul Ofatinți, din stânga Nistrului. Potrivit miliției locale, în timp ce se jucau, cei doi copii au găsit un topor, pe care mama lor îl lăsase afară după ce tăiase lemne. Fetița nu a înțeles cum degetul fratelui său a ajuns sub lama toporului. Copilul a fost transportat la spital. Din fericire, băiatul se recuperează și va fi externat în curând.

Opinia ta contează. Comentează!