Troleibuz lovit de o mașină
Social 19 septembrie 2024, 16:17 | 101

Un troleibuz cu circa 40 de pasageri la bord a fost lovit din spate de un automobil. Impactul a avut loc în această dimineață, pe o stradă din Chișinău. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Două persoane au fost reținute în dimineața zilei de joi, 19 septembrie, de ofițerii CNA și procurorii municipiului Bălți, fiind cercetate pentru trafic de influență. Bănuiții ar fi pretins și primit 1500 de euro de la o persoană în schimbul influențării unor funcționari din cadrul Secției înmatriculare vehicule și documentare a conducătorilor auto Bălți pentru eliberarea unui permis de conducere. Bănuiții nu și-ar fi onorat promisiunea și au decis să returneze banii, fapt ce a fost înregistrat de CNA. În cadrul perchezițiilor domiciliare și în automobile au fost găsite probe relevante pentru cauză, inclusiv purtători de informații și mai multe seturi de acte ale candidaților la perfectarea permiselor de conducere cu sume de bani atașate. Ambele persoane au fost reținute pentru 72 de ore.

Doi cetățeni ai Republicii Moldova și unul al României sunt cercetați de către oamenii legii de la Chișinău, în colaborare cu cei din București, într-un dosar de trafic cu substanțe interzise. Cei trei indivizi ar fi creat o rețea de distribuire a „drogurilor-zombie”, un sedativ folosit la animalele mari și nu este potrivit pentru consumul uman. Când este injectat în corpul unei persoane, poate încetini bătăile inimii în mod periculos și provoacă răni mari deschise ale pielii. Pe termen lung, aceste răni se pot răspândi pe brațe și picioare, și le pot face să putrezească. Potrivit anchetei, cei trei au fost reținuți după ce au transportat din Belgia în România zece pachete cu substanță psihoactivă. Bărbații aveau asupra lor droguri în valoare de 200 de mii de euro. Suspecții au primit arest preventiv pe un termen de 30 de zile.

Un troleibuz cu circa 40 de pasageri la bord a fost lovit din spate de un automobil. Impactul a avut loc în dimineața zilei de joi, pe bulevardul Renașterii Naționale din Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie