Reținuți pentru trafic de droguri
Social 17 septembrie 2024, 20:30 | 141

O tânără este suspectată că l-ar fi omorât pe un bărbat din Chișinău. Despre cele întâmplate a anunțat chiar fata, potrivit poliției. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Un tânăr de 20 de ani și o adolescentă de 16 ani au fost reținuți pentru comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari. Tânărul avea asupra sa peste un kilogram de mefedronă și aproximativ 300 de grame de PVP. În timpul perchezițiilor în apartamentul închiriat de cei doi, polițiștii au găsit mefedronă, metadonă, zece timbre LSD și un cântar electronic de înaltă precizie. Suspecții urmau să primească și o altă cantitate de droguri.

Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de poliție Centru l-au reținut pe un cetățean străin, de 20 de ani, în timp ce plasa droguri în ascunzișuri. Asupra acestuia au fost depistate 75 de pachețele cu droguri de tip PVP și mefedronă. Individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Acum, el riscă până la cinci ani de închisoare.

O adolescentă de 17 de ani a fost reținută, fiind suspectată de omorul unui bărbat de 42 de ani din Chișinău. Poliția a fost alertată luni de către suspectă. Potrivit informațiilor, omorul a fost comis în urma unui conflict izbucnit între suspectă și victimă, care consumau băuturi spirtoase. Din cauza multiplelor leziuni corporale cauzate prin înjunghiere, victima a decedat la fața locului. A fost inițiată o cauză penală. Bănuita riscă până la 15 de ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie